НЕФИ ЗА ФРИЖИДЕР И МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА 500мл

 

Description

EAN: 5903649073303

Количина во кутија 10/1 ком

Неговата специјално развиена формула му овозможува совршено да ја отстранува нечистотијата од апаратите за домаќинство. Обезбедува хигиенска чистота. Спречува непријатен мирис кога се применува редовно. Ги отстранува непријатните мириси, остатоците од исушената храна, нечистотијата и дамките. АПЛИКАЦИЈА: Дизајниран за чистење на внатрешни и надворешни површини на фрижидери, замрзнувачи, микробранови печки и друга опрема за кујна. КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Испразнете го уредот пред да започнете со работа. Чекор 2: Свртете ја прскалката во потребната положба. Чекор 3: Испрскајте го производот на исчистената површина. Чекор 4: Исчистете со мека крпа и исплакнете со вода. Чекор 5: Во случај на голема извалканост, повторете ја постапката. С

https://nefy.com.pl/product/fridge-microwave/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “НЕФИ ЗА ФРИЖИДЕР И МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА 500мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *