НЕФИ ЗА ТАПАЦИРИ И ТКАЕНИНИ 500мл

 

Description

EAN: 5903649073310

Количина во кутија 10/1 ком

Професионално средство за отстранување тешка нечистотија и дамки од тапациран мебел. Работи брзо и ефикасно. Остава пријатен, свеж, овошен мирис.

АПЛИКАЦИЈА: Наменетo за чистење на тапациран мебел како софи, фотелји и сл. Може да се користи и за чистење на теписи и текстил.

КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Протресете пред употреба. Чекор 2: Свртете ја прскалката во потребната положба. Чекор 3: Испрскајте го производот на исчистената површина. Чекор 4: Исчистете ја испрсканата површина со сува крпа или мека четка. Чекор 5: Во случај на голема извалканост,повторете ја постапката. СКЛАДИРАЊЕ И ТРАНСПОРТ: Да се чува и транспортира во добро затворено оригинално пакување на температури (5÷30)°C. Да се чува подалеку од директна сончева светлина.

https://nefy.com.pl/product/upholstered-furniture-cleaner/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “НЕФИ ЗА ТАПАЦИРИ И ТКАЕНИНИ 500мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *