НЕФИ ЗА РЕРНИ И РЕШЕТКИ 500мл

 

Description

EAN: 5903649073341

Количина во кутија 10/1 ком

Многу ефикасно средство за отстранување на нечистотијата што тешко се чисти од рерните. Одличен чистач за изгорени дамки, наслаги од чад и изгорена маст. Лесен за употреба, не ја гребе површината што треба да се исчисти.

АПЛИКАЦИЈА: Производ наменет за чистење печки и решетки.

КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Протресете пред употреба. Чекор 2: Носете заштитни ракавици кога го користите производот. Чекор 3: Свртете ја прскалката во потребната положба. Чекор 4:  Испрскајте го производот на исчистената површина. Чекор 5: Почекајте додека препаратот не навлезе во нечистотијата, а потоа избришете ја површината со чиста крпа. Чекор 6: Внимателно отстранете го преостанатиот производ. Избришете ја површината со чиста, влажна крпа. Чекор 7: Во случај на голема извалканост, повторете ја постапката.

https://nefy.com.pl/product/oven-grate/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “НЕФИ ЗА РЕРНИ И РЕШЕТКИ 500мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *