ДРАГОН ОТСТРАНУВАЧ НА ЕТИКЕТИ И НАЛЕПНИЦИ 25мл

SKU: DZN025/BL/МК Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903649073181

Количина во кутија 12/1 ком

Чистачот е идеален за брзо, едноставно и чисто отстранување на хартиените етикети и налепници. Овозможува лесно и ефикасно отстранување на налепници и остатоци од лепило од хоризонтални и вертикални површини. Целосно го неутрализира лепилото без да остави никакви траги.

АПЛИКАЦИЈА: Дизајниран да ги отстранува сите хартиени етикети од: метал, стакло, порцелан, дрво, некои пластики, гума и кожа. Може да се користи и за отстранување вињети од прозорците на автомобилот.

КАКО СЕ КОРИСТИ:

Отстранување на етикети:

Чекор 1: Нанесете слој од препаратот на етикетата со четка.

Чекор 2: Почекајте околу 10-15 мин.

Чекор 3: Нежно откинете ја етикетата.

Чекор 4: Ако остане некој остаток од лепак, повторно нанесете го производот и отстранете го по неколку минути.

Чекор 5: Исчистете го преостанатото средство за отстранување со мека, влажна хартија или влажна крпа.

Чекор 6: Во случај на стари или лакирани етикети повторете ја постапката.

Отстранување на вињети:

Чекор 1: Заштитете ги пластичните елементи од нечистотија.

Чекор 2: Нежно откинете ја фолијата што ја заштитува вињетата.

Чекор 3: Нанесете слој од препаратот, почекајте околу 10-15 минути и избришете го со мека, влажна хартија или влажна крпа.

Чекор 4: Повторете ја постапката доколку е потребно.

https://www.dragon.com.pl/produkt.html?id=372

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДРАГОН ОТСТРАНУВАЧ НА ЕТИКЕТИ И НАЛЕПНИЦИ 25мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *