МИКРОФИБЕР КРПА 30Х30ЦМ 1/1

SKU: 2622 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355097099

Количина во кутија: 100 бр

Боја: микс

Димензија: 30х30цм

Микрофибер крпа која може да апсорбира 6 пати повеќе вода отколку што тежи;
се користи за отстранување на прашина и ефикасно чистење на разни површини;
не гребе и не остава ленти;
не се расплетува и ја одржува својата форма.

 

http://www.york.pl/azur/products/view/026220

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МИКРОФИБЕР КРПА 30Х30ЦМ 1/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *