МЕТЛА КАРЛА ЕКСТРА

SKU: 5019 Category: Tag:
 

Description

шифра: 5019

баркод: 5903355075387

количина во кутија: 12 бр

Метла со специјално поделени влакна кои обезбедуваат можност за ефективно бришење на различни површини и ја собират сета нечистотија од подот. Нема разнесување на  прашина во воздухот додека се мете со ова метла.
Производот ги собира дури и најмалите честички од песок, прашина и други нечистотии без да крева облак од прашина, благодарение на што чистењето може да се изврши ефикасно и без проблеми. Правилниот агол на полнење на влакната ги подобрува активностите за чистење. Совршена метла за секое домаќинство.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-особено поделени влакна на метла кои собираат и најситни нечистотии
-правиот агол на вмеетнати влакна- овозможува метење на поголеми површини
-не се крева прашина во воздухот додека метете
-ефикасно ја отстранува нечистотијата од подот со првото движење
-може да се користи во комплет со сите рачки од понудата на YORK
-метла достапна во модерни, атрактивни бои
– совршена метла за домашна употреба

Тежина на производот индивидуално пакување 0,206 кг
Големина на производот индивидуално пакување 335 x 105 x 90 мм

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЕТЛА КАРЛА ЕКСТРА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *