ЧЕТКА ЗА ШИШИЊА

SKU: 4109 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355005162

Количина во кутија:  60 бр

Боја: микс

Четка за шишиња со 1/4 л идеална за чистење на пр. шишиња, шишиња за бебиња, вазни, мерни чаши итн.
Со средно тврди влакна, монтирани на галванизирана жица, релативно флексибилна, завршува со пластична рачка.  Најдобра за чистење шишиња со капацитет од 0,25л и има посебна дупка што ви овозможува да ја обесувате четката на јадица, добро се исплакнува.

http://www.york.pl/start/products/view/041090/section/house

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ЗА ШИШИЊА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *