ВРЕЌИ ЗА ЃУБРЕ СО ТРАКА ЕКО 60л/10ком

 

Description

шифра: 9006

баркод: 5903355124023

Количина во кутија: 24 бр

Издржливи вреќи за ѓубре со капацитет од 60 литри, изработени од регранулат. Кесите имаат трака што овозможува вреќата да се врзува и содржината лесно да се транспортира.
Еколошки вреќи за ѓубре – направени во 100% регранулат, материјал создаден при преработка на полиетиленски производи. Вреќите се погодни за понатамошно рециклирање, како и за складирање и сегрегација на разни видови отпад. Вреќите се изработени од издржлива пластика, тие не се кинат дури и при голема тежина. Тие се отпорни на влага и високи температури. Вреќите не протекуваат, па можете без страв да носите дури и влажен отпад во нив. Секоја вреќа завршува со трака која овозможува вреќата да се врзува и удобно да се носи. Вреќите содржат универзален печат со ѕвезда, поради што се вклопуваат и во правоаголни и во тркалезни корпи и имаат неутрален мирис, па затоа се одлични и за складирање и носење предмети, заштитувајќи ги од влага, прашина и друга нечистотија. Благодарение на капацитетот од 60 литри, секоја вреќа собира големо количество ѓубре.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-вреќи за ѓубре направени од регранулат – материјал кој се добива во процесот на рециклирање
-вреќи со голем капацитет, благодарение на што нема да мора често да ја менувате вреќата со нова
-вреќа за ѓубре завршува со трака која овозможува врзување на вреќата
-вреќите се многу силни – не се кинат, дури и под голема тежина
-вреќи  завршуваат со универзална заптивка со ѕвезда, со што се прецизно пополнува дното на секоја корпа и не се лизгаат од неа под притисок на ѓубрето
-вреќите се погодни за складирање отпад, како и за заштита на нештата од влага, прашина и друга нечистотија, складирање или транспортирање на предмети, на пр. при движење.

Тежина на производот единица пакување 0,171 кг
Големина на производот единица пакување 104 x 190 мм

https://youtu.be/J-xa0eOZuIA

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВРЕЌИ ЗА ЃУБРЕ СО ТРАКА ЕКО 60л/10ком”

Your email address will not be published. Required fields are marked *