ТОАЛЕТ СЕТ БАКТЕРИЈА СТОП

SKU: 6456 Category: Tag:
 

Description

шифра: 6456

баркод:  5903355061946

Количина во кутија:  12 бр

Тоалетниот комплет Ви овозможува темелно да го исчистите тоалетот. Специјалната јамка овозможува да се стигне до сите тешко достапни места. Рачка е со антибактериска обвивка и најлонски влакна за уште поголема хигиена.
Овој тоалет сет е задолжителен за секој тоалет. Ќе ги исполни очекувањата на секој што бара практичен и естетски додаток за бања. Благодарение на антибактериските премази и најлонските влакна, овозможува безбедно и хигиенско користење. Правилно профилираните влакна овозможуваат темелно чистење на тоалетот а посебна јамка овозможува да се стигне до сите тешко достапни делови од тоалетот. Сетот YORK BACTERIA STOP WC е непроценлива поддршка во чистењето на домот, го подобрува и обезбедува најголема удобност при користење.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
-антибактериска обвивка на рачката намалува ризикот од ширење на бактерии и се овозможува хигиенско користење на тоалетот
-влакната и гумените елементи натопени во микрочестички цинк го спречуваат преносот на микроорганизми од површината на четката до рацете на средството за чистење
-густо спакуваните и правилно профилирани влакна ефикасно ќе го исчистат секој тоалет
-четка со јамка го олеснува пристапот до тешко достапните делови од тоалетот
-ергономската рачка не се лизга од рака за време на чистење

Тежина на производот единица пакување 0,283 кг
Големина на производот единица пакување 150 x 380 x 150 мм

 

https://youtu.be/dvZn_PDzFkw

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ТОАЛЕТ СЕТ БАКТЕРИЈА СТОП”

Your email address will not be published. Required fields are marked *