СКАЛИ РАСКЛОПНИ 5+5 ЧЕЛИЧНИ ПРАТИК

SKU: PRATIC 5+5 ACC Category: Tag:
 

Description

Телескопска челична скала, безбедна и стабилна на која било положба, полуавтоматска сигурносна спојка, чекори со нелизгачка површина, нелизгачки стапала.

шифра: PRATIC 5+5 ACC

баркод: 8015786045409

Телескопска челична скала, безбедна и стабилна на која било положба, полуавтоматска сигурносна спојка, чекори со нелизгачка површина, нелизгачки стапала.

Чекори: 5-10
Висина: 230цм
Максимална висина: 460цм
Максимално оптоварување: 100кг
Mатеријал: АЦЦ-обоен челик
Скалила: 5+5
Тежина: 16,5 кг
Димензија отворени: 50 x 160 x 95 цм до 50 x 230 x 140 цм
Димензија затворени: 50 x 140 x 22 цм
Производство: Италија

 

https://www.colombo-newscal.com/en/product/pratic-steel/?v=5+5-steps

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ РАСКЛОПНИ 5+5 ЧЕЛИЧНИ ПРАТИК”

Your email address will not be published. Required fields are marked *