СКАЛИ АЛУМИНИУМ 7

SKU: S108A07W Category: Tag:
 

Description

Шифра: S108A07W

баркод: 8003186005809

 

Алуминиумски скали, со алуминиумски чекори 7, широка платформа, чекори без лизгање, во согласност со пропишани стандарди. Лесни и преносливи, издржливи  скали, неопходен елемент во секој дом или пословна просторија.

Чекори: 7
Висина: 152цм
Тежина: 6,64 кгр
Mаксимално оптоварување: 150кгр
Материјал: алуминиум
Димензија отворена: 53 x 212 x 124 цм
Димензија затворена: 53 x 225 x 12 цм
Производство: Италија

https://www.colombo-newscal.com/en/product/aluminium/?v=7-steps

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ АЛУМИНИУМ 7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *