СКАЛИ СТАРК 6

SKU: S109006W Category: Tag:
 

Description

Шифра: S109006W

баркод: 8003186008602

 

Челик / алуминиумски скали СТАРК 6/STARK 6- со 6 чекори, нелизгачки и издржливи скали, широка платформа, во согласност со пропишани стандарди.

Чекори: 6
Висина: 129цм
Тежина: 9,00 кгр
Mаксимално оптоварување: 150кгр
Материјал: обоен челик, алуминиум
Димензија отворена: 51 x 189 x 111 цм
Димензија затворена: 51 x 201 x 9 цм
Производство: Италија

 

https://www.colombo-newscal.com/en/product/stark/?v=6-steps

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ СТАРК 6”

Your email address will not be published. Required fields are marked *