СУШАРА MARINO 20m

SKU: st987b Category: Tag:
 

Description

шифра: st987b (ст987б)

баркод: 8003186111302

 

Сушара МАРИНО целосно изработена од нерѓосувачки материјал, со 20м жица за сушење и висока стабилност.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

-површина за сушење 20м
-количина на облека 9кг
-антирѓосувачка сушара
-висока стабилност
-произведено во Италија

https://youtu.be/C-2eEblyvRc

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУШАРА MARINO 20m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *