КУТИЈА СО КАПАК И РАЧКИ ПВЦ 29,5х19,5х13,5h-5л

 

Description

EAN: 8007025129534

 

 

КУТИЈА СО КАПАК И РАЧКИ ПВЦ 29,5х19,5х13,5h-5л

Погодна е за сортирање, складирање и заштита на поситни предмети во домаќинството (пр. лекови, прибор за шиење, домашни алатки, документи и др.)
Рачките и можноста за закопчување овозможуваат едноставно пренесување и сигурност на одложените предмети.

 

 

http://www.gensiniplast.com/?s=1430,00

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КУТИЈА СО КАПАК И РАЧКИ ПВЦ 29,5х19,5х13,5h-5л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *