КУТИЈА СО КАПАК И РАЧКИ ПВЦ 30х40х18h-13л

 

Description

EAN: 8007025104166

 

КУТИЈА СО КАПАК И РАЧКИ ПВЦ 30х40х18h-13л

Погодна е за сортирање, складирање и заштита на поситни предмети во домаќинството (пр. лекови, прибор за шиење, домашни алатки, документи и др.)
Рачките и можноста за закопчување овозможуваат едноставно пренесување и сигурност на одложените предмети.

 

http://www.gensiniplast.com/?s=1432,00

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КУТИЈА СО КАПАК И РАЧКИ ПВЦ 30х40х18h-13л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *