КУТИЈА СО ТРКАЛЦА ПВЦ 45х80х54h-130л

 

Description

EAN: 8007025104234

 

 

КУТИЈА СО ТРКАЛЦА ПВЦ 45х80х54h-130л

Наменета е за организирање, складирање на разни предмети во домаќинството (пр. детски играчки, облека, средства за хигиена, алати и друго) и нивна заштита од прав и оштетување.
Погодна е за употреба и во деловните субјекти, за сортирање и складирање на пакувани готови производи, полупроизводи и трговски стоки.

 

http://www.gensiniplast.com/?s=1426

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КУТИЈА СО ТРКАЛЦА ПВЦ 45х80х54h-130л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *