КОРПА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ПРОЅИРНА ФЛЕКС ПВЦ 37х37х38h-32л

 

Description

EAN: 8007025114493

КОРПА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ПРОЅИРНА ФЛЕКС ПВЦ 37х37х38h-32л

Флексибилната корпа е наменета за складирање и пренесување на алишта.
Во понудата има избор на 3 бои (зелена, сина и црвена).

 

http://www.gensiniplast.com/?s=1791,01

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КОРПА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ПРОЅИРНА ФЛЕКС ПВЦ 37х37х38h-32л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *