КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ КЛИК КЛАК ПВЦ 30x53h-22л

 

Description

шифра 1731.00.А25

баркод: 8007025105170

КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ КЛИК КЛАК ПВЦ 30x53h-22л

Префинет дизајн во атрактивна боја за одлично вклопување во Вашата бања или кујна или друга просторија.
Погодна е за складирање на отпадоци во и пред трговски и угостителски објекти.

http://www.gensiniplast.com/?s=1731,00

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ КЛИК КЛАК ПВЦ 30x53h-22л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *