КАНТА ЗА ОТПАДОЦИ СО ПЕДАЛА ПВЦ 55,5x50x90h-110л

 

Description

шифра: 1600.00

баркод: 8007025115780

Канта за отпадоци ПВЦ со педала, префинет дизајн со избор на капаци во 3 бои за одлично вклопување во дворот во 3 бои : сина-099, зелена-119 и жолта-033.

Димензија 55,5х50х90h, 110л.

Изборот на бои овозможува селективно складирање на отпадоци; дополнително, вклучен е додаток кој овозможува поставување до 3 вреќи за отпадоци.
Погодна е за складирање на отпадоци во и пред трговски и угостителски објекти.

 

http://www.gensiniplast.com/?s=1600,00

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КАНТА ЗА ОТПАДОЦИ СО ПЕДАЛА ПВЦ 55,5x50x90h-110л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *