КУТИЈА СО ТРКАЛЦА И ДЕЛИВ КАПАК ПВЦ 60х80х19h-65л

 

Description

EAN: 8007025104241

 

КУТИЈА СО ТРКАЛЦА И ДЕЛИВ КАПАК ПВЦ 60х80х19h-65л

Наменета е примарно за складирање и одложување на облека и постелнина под кревет. Погодна е за складирање и на играчки и други предмети. Деливиот капак овозможува брз и лесен пристап до потребните ствари.
Погодна е за употреба и во деловните субјекти, за сортирање и складирање на пакувани готови производи, полупроизводи и трговски стоки.

 

http://www.gensiniplast.com/?s=1408,00

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КУТИЈА СО ТРКАЛЦА И ДЕЛИВ КАПАК ПВЦ 60х80х19h-65л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *