ШКАФЧЕ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПВЦ РАТАН СТИЛ 65х45х88h

 

Description

EAN: 8007025127547

ШКАФЧЕ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПВЦ РАТАН СТИЛ 65х45х88h

Наменето е за складирање и заштита на разни предмети во домаќинството. Погодно е за поставување на тераса, во лоѓија, купатило, двор, гаража и подрумски простории.
Префинетиот дизајн со ратан стил овозможува одлично вклопување во просторот.
Клик системот овозможува едноставно составување, без употреба на алат.

 

http://www.gensiniplast.com/?s=5510,00

 

 

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ШКАФЧЕ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПВЦ РАТАН СТИЛ 65х45х88h”

Your email address will not be published. Required fields are marked *