САНДАК ЗА СКЛАДИРАЊЕ ТРОЕН ПВЦ 118,5х44,5х51h-260л КАФЕАВ

 

Description

EAN: 8007025133777

САНДАК ЗА СКЛАДИРАЊЕ ТРОЕН ПВЦ 118,5х44,5х51h-260л во кафеава боја.

Наменет е за складирање и заштита на перниците од гарнитурите за седење, чадор и други реквизити на терасата и во дворот. Погоден е за складирање и на други предмети во домаќинството.
Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопување во надворешниот и внатрешниот простор.

 

http://www.gensiniplast.com/?s=3020,00

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “САНДАК ЗА СКЛАДИРАЊЕ ТРОЕН ПВЦ 118,5х44,5х51h-260л КАФЕАВ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *