КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ ПВЦ СО ПЕДАЛА 42л

 

Description

EAN: 8007025134668

КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ ПВЦ СО ПЕДАЛА 42л

Префинет дизајн за одлично вклопување во Вашата бања или кујна.
Погодна е за складирање на отпадоци во и пред трговски и угостителски објекти.

http://www.gensiniplast.com/?s=1745,00

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ ПВЦ СО ПЕДАЛА 42л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *