КРПА ЗА ПОД БАМБУС

SKU: 2700 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355104896

Количина во кутија: 48

Боја: како на слика

ЕКО идеја – еколошки производ, може да се користи без детергенти.
Ткаенината е високо апсорптивна и хигиенска – бамбус влакна апсорбираат дури и повеќе од памукот и имаат антибактериски својства.
Лесно се исплакнува и исцедува,  брзо се суши, па трае подолго.
За чистење и полирање на сите видови подови.
Издржлива, мека, деликатна и ефективна.

 

http://www.york.pl/start/products/view/027000/section/house

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КРПА ЗА ПОД БАМБУС”

Your email address will not be published. Required fields are marked *