КРПА БАМБУС РОЛНА

SKU: 2701 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355104902

Количина во кутија: 48

Боја: како на слика

ЕКО идеја – еколошки производ, може да се користи без детергенти.
За употреба во кујна употреба, за хигиенско и еколошко миење на садови.
Ефикасно ги отстранува маснотиите и другите нечистотии од садовите, без гребење на нивната површина.
Благодарение на антибактериските својства на бамбусовите влакна, ткаенината за перење останува чиста и свежа.

 

http://www.york.pl/start/products/view/027010/section/house

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КРПА БАМБУС РОЛНА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *