БРИШАЧ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ЧИСТЕЊЕ

 

Description

EAN: 4043400504804

Висококвалитетен памучен бришач 40цм , погоден за сите мокри машини за чистење и чистачи.

Количина во кутија 10 ком

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “БРИШАЧ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ЧИСТЕЊЕ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *