МЕТЛА СО ДОЛГА ДРШКА ВО КОМПЛЕТ СО ЛОПАТКА

SKU: 3793005 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4043400537819
Алуминиумска пластифицирана рачка
Сина лопатка со долга дршка со гумен раб
Влакно на метлата е вештачко
Димензија: 110 цм
Количина во кутија: 6 бр

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МЕТЛА СО ДОЛГА ДРШКА ВО КОМПЛЕТ СО ЛОПАТКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *