МАШИНКА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ОБЛЕКА

 

Description

EAN: 4043400535112
Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

Машинка за чистење на сите видови на облека (за”упки”), практична за носење во чанта и за патување.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МАШИНКА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ОБЛЕКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *