МОП БРИШАЧ 100% ПАМУК

 

Description

EAN: 4043400504835

Моп бришач за чистење 60цм.

Метален држач, анти-‘рѓосувачки, универзален пластичен држач, крпа од чист извртен памук 100%, со засилен капак изработен од полиестер.

Количина во кутија 10 ком

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “МОП БРИШАЧ 100% ПАМУК”

Your email address will not be published. Required fields are marked *