СУНЃЕР БАКТЕРИЈА СТОП 10/1

SKU: 3401 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355007388

Количина во кутија: 18

Боја: како на слика

Параметри: 9 x 6 x 3 cm

Сунѓер антибактериски  – го спречува развојот на бактерии,  груба страна овозможува да се отстранат најтешките дамки а
деликатна страна е идеална за чистење на минорни дамки, големината на сунѓер е идеална за чистење на садовите и саксиите.

 

http://www.york.pl/prestige/products/view/034010

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУНЃЕР БАКТЕРИЈА СТОП 10/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *