ВРЕЌИ ЗА ЃУБРЕ СО ТРАКА ЕКО 60л/10ком

 

Description

EAN: 5903355124023

Количина во кутија: 24 бр

Боја: како на слика

Еколошки кеси за ѓубре – направени во 100% регранулат, материјал создаден при преработка на полиетиленски производи. Кесите се погодни за понатамошно рециклирање, како и за складирање и сегрегација на разни видови отпад. Кесите се изработени од издржлива пластика, тие не се кинат дури и при голема тежина. Тие се отпорни на влага и високи температури. Кесите не протекуваат, па во нив можете без страв да носите дури и влажен отпад. Секоја торба завршува со рачка што овозможува чантата да се врзува и удобно да се носи. Кесите содржат универзален печат со ѕвезда. Тие се вклопуваат во правоаголни и тркалезни корпи и имаат неутрален мирис, па затоа се одлични и за складирање и носење предмети, заштитувајќи ги од влага, прашина и друга нечистотија. Благодарение на капацитетот од 35 литри, секоја кеса собира големо количество ѓубре.

 

https://york.global/product/garbage-bags-with-handle-eco-60l-10-pcs/

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВРЕЌИ ЗА ЃУБРЕ СО ТРАКА ЕКО 60л/10ком”

Your email address will not be published. Required fields are marked *