СУНЃЕР ЗА МАСАЖА АЗУР

SKU: 1111 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355004684

Количина во кутија: 60

Боја: микс

Сунѓер за бања и масажа на тело. Има два слоја: мек и нежен плус груб и порозен:  грубата страна на сунѓер ефикасно ја стимулира циркулацијата на крвта и ги отстранува мртвите клетки на кожатата , со што ја стимулира циркулацијата на крвта, а мекиот слој на сунѓер  овозможува  кожата да се релаксира, со што се подобрува изгледот на кожата.

 

http://www.york.pl/azur/products/view/011110?lang=en

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУНЃЕР ЗА МАСАЖА АЗУР”

Your email address will not be published. Required fields are marked *