СКАЛИ EIFFEL 5+5

SKU: EIFFEL 5+5 Category: Tag:
 

Description

EAN: 8003186055101

 

Скали EIFFEL  изработени од алуминиум, со  5-10 чекори, висина 230-460 цм и максималнo оптеретување до  100 кг, фуги без лизгање, во согласност со пропишани стандарди.

 

https://www.colombo-newscal.com/en/product/eiffel/

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ EIFFEL 5+5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *