СКАЛИ ЕИФЕЛ 4+5

SKU: EIFFEL 4+5 Category: Tag:
 

Description

Шифра: EIFFEL 4+5

баркод: 8003186055002

Скали ЕИФЕЛ 4+5/EIFFEL 4+5 изработени од алуминиум, со  5-9 чекори, висина 205-425 цм и максималнo оптеретување до  100 кг, чекори со нелизгачка површина, во согласност со пропишани стандарди.

Чекори: 5-9
Висина: 205 цм
Максимална висина: 425цм
Максимално оптоварување: 100кг
Mатеријал: алуминиум-АЛУ
Скалила: 4+5
Тежина: 10,70 кг
Димензија отворена: 50 x 135 x 110  цм до 50 x 205 x 165  цм
Димензија затворена: 50 x 140 x 19 цм
Производство: Италија

Видео презентација: https://youtu.be/yxaIfGiN7Oc

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКАЛИ ЕИФЕЛ 4+5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *