СЕТ ЗА МЕТЕЊЕ КВИК

SKU: 6306 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355126614
Комплетот QUICK за метење се состои од чистач и сад за ѓубре. Двата елементи се дизајнирани на таков начин што обезбедуваат максимална удобност и удобност при секојдневното чистење. Поради фактот што комплетот не бара свиткување, често се избира не само за станбени, туку и деловни простори. Специјално обликуваната гума прави садот за прашина совршено да се прилепува на подот, а вградениот чешел ви овозможува брзо отстранување на нечистотијата. Четката и садот за прав се многу издржливи. Комплетот не зазема многу простор и е удобен за складирање.
Количина во кутија: 8 бр

 

https://york.global/product/sweeping-set-quick/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ ЗА МЕТЕЊЕ КВИК”

Your email address will not be published. Required fields are marked *