РЕФИЛ ЗА СУНЃЕР МОП АЗУР

SKU: 8161 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355103141

Количина во кутија: 50 бр

Боја: како на слика

Рефил за сунѓер моп  препорачлив за чистење на подови, односно плочки, стаклени површини;
Добро се исплакнува и супер абсорбира, одличен и за отстранување на влакна и крзно од подот;
Го остава подот практично целосно сув.

http://www.york.pl/azur/products/view/081610

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РЕФИЛ ЗА СУНЃЕР МОП АЗУР”

Your email address will not be published. Required fields are marked *