КОФА ОКРУГЛА 12Л СО ЦЕДАЛКА

SKU: 7005 Category: Tag:
 

Description

 

EAN: 5903355002369

Количина 24 бр

Боја микс

Стабилна кофа од 12л, со излив за лесно истурање на вода.
На дното од кофата има посебна вдлабнатина што го олеснува држењето на кофата додека ја навалувате, а истовремено  овозможува да ја истурите водата без ризик од истурање. Во комплетот е вклучена цедалка со посебна рачка што го држи стапот од џогер.

 

http://www.york.pl/start/products/view/070050/section/house

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КОФА ОКРУГЛА 12Л СО ЦЕДАЛКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *