ДРАГОН ЛЕПАК СЕ ВО ЕДНО CONTACT POWER ГЕЛ 20 мл

SKU: DKKP020/BL/MK Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903649072979

Количина во кутија 12 бр

Лесно за употреба контактно лепило за брзо и отпорно лепење. Благодарение на специјалната формула за гел, тој е совршен за вертикални површини. Совршено решение за лепење на предмети каде што нема можност за користење на стегачи или преса.

АПЛИКАЦИЈА: Дизајниран за лепење: гума, природна и синтетичка кожа, текстил, керамика, стакло, дрво, плута, хартија. Не се лепи на РР, РЕ, тефлонски , експандиран полистирен, тефлон.

КАКО СЕ КОРИСТИ: Чекор 1: Внимателно исчистете ги залепените површини, исчистете ги од прашина и обезмастете ги со ацетон. Чекор 2: Залепените елементи истријте ги со шкурка, па отклонете прашина. Чекор 3:  На двете површини што треба да се спојат, намачкајте со тенок слој лепак. Чекор 4: На порозни површини нанесете втор слој лепак, откако првиот ќе се исуши. Чекор 5: По приближно 5 минути, црвсто притиснете ги залепените елементи заедно. Чекор 6: Почекајте околу 30 минути. Чекор 7: За да ја зголемите флексибилноста на врската, црвсто притиснете ги залепените елементи. Чекор 8: По употреба, цврсто запечатете го пакувањето со лепак.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ДРАГОН ЛЕПАК СЕ ВО ЕДНО CONTACT POWER ГЕЛ 20 мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *