ЧЕТКА ЗА РАЦЕ МАКСИ

SKU: 4001 Category: Tag:
 

Description

EAN: 5903355000792

Количина во кутија:  36 бр

Боја: микс

Четка за раце МАКСИ има удобна рачка и тврди влакна, со специјална поддршка за палецот. Практична
за чистење на тврди површини (на пр. надгробни споменици).

http://www.york.pl/start/products/view/040010/section/house

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ЗА РАЦЕ МАКСИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *