ЗАКАЧАЛКА ЗА ОБЛЕКА ДРВЕНА 3/1

SKU: 7121030 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4043400277197
Количина во кутија: 16 бр

Боја: како на слика

Закачалка за облека сет 3/1 дрвена.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЗАКАЧАЛКА ЗА ОБЛЕКА ДРВЕНА 3/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *