СТАЗА АБСОРБИРАТНА 60Х90цм црна

SKU: 0795005 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4043400506945

Количина во кутија: 5 бр

Боја: како на слика

Стаза абсорбиратна 60х90цм, 100% полипропилен, гумена основа-не се лизга, во сиво црна боја, INDOOR.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТАЗА АБСОРБИРАТНА 60Х90цм црна”

Your email address will not be published. Required fields are marked *