СТАЗА АБСОРБИРАТНА 60Х90цм кафеава

SKU: 0795106 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4047108007803

Количина во кутија: 5 бр

Боја: како на слика

Стаза абсорбиратна 60х90цм, 100% полипропилен, гумена основа-не се лизга, во кафеава боја, INDOOR.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СТАЗА АБСОРБИРАТНА 60Х90цм кафеава”

Your email address will not be published. Required fields are marked *