СВИТКАНА ЧЕТКА ЗА ПРАВ СО ТЕЛЕСКОПСКА РАЧКА

SKU: 2198005 Category: Tag:
 

Description

шифра: 2198005

баркод: 4043400504590

Количина во кутија: 6 бр

Димензија: до 172 цм

Свиткана четка за прав со метална телескопска рачка со големина до 172 цм. Изработена од пластични и синтетички влакна. Идеална за детално хигиенско чистење.

Важна алатка за отстранување на секој вид прашина на разни површини во домаќинство или во работни простории, канцеларии.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СВИТКАНА ЧЕТКА ЗА ПРАВ СО ТЕЛЕСКОПСКА РАЧКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *