БРИШАЧ ЗА ПРАШИНА СО ДОЛГА ТЕЛЕСКОПСКА РАЧКА

SKU: 2196005 Category: Tag:
 

Description

шифра: 2196005

баркод: 4043400504132

Количина во кутија: 10 бр

Големина: 90-126 cm.

Бришач за прашина со метална телескопска рачка и синтетички влакна, идеален практичен за отстранување на секој вид на прашина на разни површини. Лесен за употреба и одржување. Неопходен елемент во секоје домаќинство или работна просторија.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “БРИШАЧ ЗА ПРАШИНА СО ДОЛГА ТЕЛЕСКОПСКА РАЧКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *