ЧЕТКА ЗА ШИШИЊА

SKU: 1170005 Category: Tag:
 

Description

EAN: 40434003512004

Количина во кутија: 20 бр

Боја: како на слика

Четка за шишиња со пластична рачка и извртенаа жица со пластична обвивка, и со пластична коса. Големина: 26 см.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ЗА ШИШИЊА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *