ЧЕТКА ЗА ЧИНИИ И САДОВИ

SKU: 1107005 Category: Tag:
 

Description

EAN: 40434049

Количина во кутија: 20 бр

Боја: како на слика

Четка за чистење на чинии и садови.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧЕТКА ЗА ЧИНИИ И САДОВИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *