РОЛЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ОБЛЕКА

SKU: 2230005 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4043400522129

Количина во кутија: 4 бр

Боја: како на слика

Ролер за облека, со пластичен ваљак кој се мие.

Големина: 17 см.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “РОЛЕР ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ОБЛЕКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *