ЛОПАТКА МЕТАЛНА СО РАЧКА

SKU: 3719005 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4043400537130

Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

 

Лакирана метална лопатка. Големина: 37х24 цм.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЛОПАТКА МЕТАЛНА СО РАЧКА”

Your email address will not be published. Required fields are marked *