ШТИПКИ ДРВЕНИ 50/1

SKU: 3930005 Category: Tag:
 

Description

EAN: 4043400538847

Количина во кутија: 10 бр

Боја: како на слика

Дрвени штипки за алишта, 50 парчиња.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ШТИПКИ ДРВЕНИ 50/1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *