СУШАРА ЏАСПЕР 30МТ

SKU: st193/3 Category: Tag:
 

Description

Шифра: ст193/3 (st193/3)

баркод: 8003186101402

Сушара ЏАСПЕР 30м/JASPER 30m со површина за сушење од 30 метри, со тркалца за полесен транспорт, направена од обоен челик и антирѓосувачки челични жици.

Површина за сушење: 30м
Количина на облека: 9кг
Антирѓосувачка сушара
Материјал: обоен челик
Со тркалца
Тежина: 3,10 кг
Димензија отворена: 70 x 118 x 66,5  цм
Димензија затворена: 70 x 118 x 2,5 цм
Производство: Италија

Видео презентација: https://www.colombo-newscal.com/en/prodotto/jasper-30-40/?v=30-metri

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СУШАРА ЏАСПЕР 30МТ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *